Hout-aluminium kozijnen

Hout-aluminium kozijnen zijn onderhoudsvrij en hebben aan de binnenzijde de warme uitstraling van hout. Het beste uit twee werelden. We produceren de houten kozijnen en assembleren dit met het aluminium systeem tot een compleet product, afgelakt en beglaasd. De montage in het werk kunnen we desgewenst voor onze rekening nemen.

Naast de eigenschap dat het hout-aluminium onderhoudsvrij is, draagt het product bij aan de vermindering van CO2 uitstoot en een beter milieu. Dankzij de toepassing van HR++ of HR+++ glas ontstaat een optimale warmte isolatie. Door het gebruik van naaldhout uit Europese bossen kan het product duurzaam genoemd worden. De aluminium buitenzijde is recyclebaar.

Dankzij de uitgebreide keuze in lijstdesigns, zoals gelijkliggende of verspringende glaslijn, integraal of geïntegreerd systeem, de bijna onbegrensde keuze aan kleuren, het grote aantal houtsoorten en de verschillende manieren van openen zijn er vele mogelijkheden voor dit flexibele en veelzijdige kozijn.

Hout-aluminium kozijnen zijn tevens verkrijgbaar in een passiefhuis uitvoering. De passiefhuis uitvoering heeft als extra een EPS-isolatie, waardoor een U-waarde van 0,78 W/(m²K) behaald wordt en een Uf-waarde van 0,75 W/(m²K).

Referentie projecten