Kwaliteit als traditie

Kwaliteit als traditie. Dat kenmerkt Timmerfabriek Gebrs. Bos B.V. We leveren maatwerkproducten van hoge kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare aanbieder van kozijnen, ramen, deuren en betimmeringen, bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze vakbekwame medewerkers, een moderne werkplaats en een modern machinepark zijn wij in staat om compacte en omvangrijke projecten professioneel uit te voeren.

Sinds 1904 uw timmerbedrijf

De geschiedenis van Timmerfabriek Gebrs. Bos dateert uit het jaar 1904. Het jaar van onze oprichting. Sinds 2001 staat de 4e generatie van de familie Bos aan het roer. Dagelijks werken we met circa 45 specialistische medewerkers aan uw project. Allen dragen zij bij aan het succes van het bedrijf en de producten.

Maatwerkproducten en series

Wij hebben veel specialistische kennis en ervaring in huis, die we graag inzetten voor u als opdrachtgever. Kozijnen, ramen en deuren die afwijken qua vorm, afmeting of detaillering zijn al sinds 1904 de basis van ons bedrijf. We denken mee in het proces, zijn betrokken en werken met korte lijnen. 

Uw maatwerkoplossing begint bij Timmerfabriek Gebrs. Bos B.V.

Elke aanvraag is anders en vraagt om een maatwerkoplossing. We voldoen graag aan de individuele wens voor een passend en kwalitatief eindresultaat.

Wanneer u interesse heeft in onze veelzijdige mogelijkheden, geef uw verzoek dan door via onze website.

Wat we voor u doen

Wij hebben veel specialistische kennis en ervaring in huis, die we graag inzetten voor u als opdrachtgever. Zo adviseren wij over detailleringen en materialen. U bent verzekerd van een passend advies tijdens de voorbereiding en uitvoering van uw project.

Buitenkozijnen

Kozijnen, ramen en deuren die afwijken qua vorm, afmeting of detaillering zijn al sinds 1904 de basis van ons bedrijf.

Houten kozijnen

Geschikt voor een unieke stijl zoals bij bouwprojecten in de utiliteit, renovatie, restauratie en bijzondere woningen.

Hout-aluminium

Kies niet langer tussen beide materialen, maar ontdek het kozijn die beide eigenschappen in zich verenigt.